Despre noi

Echipa Clipelor de Cluj

Ne puteți contacta la adresa: echipa@clipedecluj.ro

Mirela Pete

Unii mă cunoașteţi de pe Mirela Pete.Blog, acasa mea virtuală de aproape doi ani, unde mi-am făcut o mulţime de prieteni și sunt vizitată zilnic de foarte mulţi cititori. Absolventă a Universităţii de Artă și Design din Cluj, facultăţile Arte Plastice, Arte Decorative și Pedagogia Artei, am trecut atât prin creaţia de modă, designul de imprimeu textil, fiind și profesor titular de Educație plastică 10 ani. Designer și ilustrator de carte la firma soţului meu, Dexign agenţie design de brand, am bucuria să mă întâlnesc zilnic cu creaţia artistică. Îmi iubesc orașul, altfel n-aș fi pus umărul la apariţia acestui loc minunat,  numit Clipe de Cluj.

Napocel sau Tury:

Mulţi m-aţi citit pe NAPOBLOGHIA. Acum am Blog de Tury. Sunt vesel, îmi impun veselia, încerc să-nveselesc lumea, sunt clujean bineînţeles, venit pe lume-n perioada când  formaţia The Monkees cu piesa “I’m a believer” încântau. Cam atât fiindcă de acu-ncolo mă veţi cunoaște prin cele de mine prezentate în site-ul de faţă. Sper să recepţionaţi deschis pozitivul din proiecţia interiorului meu. 🙂 Iubesc Clujul!

despre noi

 

Xaba

Aboslvent la Universităţii de Arte și Design din Cluj, secţia Sculptură, am virat către designul de brand, identitatea vizuală a firmelor fiind ceea ce caracterizează activitatea firmei pe care o conduc și unde sunt CEO și director de creaţie: Dexign, agenţie design de brand Admin al acestui blog, grafician la egalitate cu Mirela, sper ca ințiativa echipei, împreună cu colaboratorii să dea rezultale așteptate. Mă găsiţi și aici Xaba.