Echipa blogului Clipe de Cluj vă urează Bun venit!

Clipe de Cluj este un blog inițiat de Alexandru Arhur Filimon (Napocel), Mirela Pete și  Xaba Pete. S-a lansat în Blogosferă azi, 6 aprilie 2011, fiind un blog care se adresează  clujenilor și celor care iubesc Clujul, prietenilor din lumea întreagă, dornici să afle noutăți și să cunoască frumusețea și importanța acestui oraș.
Vă vom prezenta tot ce merită să fie cunoscut și apreciat, văzut, îndrăgit, explicat, povestit și ilustrat din orașul nostru, respectiv Cluj-Napoca, dar și din împrejurimi (județul Cluj).
Pe acest blog se va scrie despre Cluj și despre vizitatorii Clujului.
Singurii care postează articole și fotografii pe Clipe de Cluj vor fi cei trei inițiatori și admini ai blogului, numiți mai sus.
Facebook https://www.facebook.com/clipedeclujpage/?fref=ts

Clipe de Cluj vă urează bun venit și vă informează că editarea articolelor, moderarea și răspunsul la comentarii va fi făcut de Mirela, Napocel și Xaba, cu titulatura comună ”Clipe de Cluj”.
Să fie într-un ceas bun!

Teatrul national

Teatrul national

Echipa blogului Clipe de Cluj 

Mirela Pete

Unii mă cunoașteţi de pe Mirela Pete.Blog, casa mea virtuală, unde am înființat Clubul Condeielor Parfumate, deja cunoscut în Blogosferă. Absolventă a Universităţii de Artă și Design din Cluj-Napoca, masterat în arte textile, imprimeuri. Momentan sunt graphic-designer și ilustrator de carte la firma soţului noastră Dexign agenţie design de brand, unde am bucuria să mă întâlnesc zilnic cu creaţia artistică. Ca ilustrator de carte, mă găsiți în librării sau pe pagina de facebook. Îmi iubesc orașul, bucurându-mă că ne-a venit ideea unui loc frumos, numit Clipe de Cluj.

Blog:  http://mirelapete.dexign.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/mirela.pete

FB Cărți ilustrate de Mirela Pete  https://www.facebook.com/C%C4%83r%C8%9Bi-ilustrate-de-Mirela-Pete-625572694202822/?fref=ts

Napocel sau Tury:

Mulţi m-aţi citit pe NAPOBLOGHIA. Acum am Blog de Tury. Sunt vesel, îmi impun veselia, încerc să-nveselesc lumea, sunt clujean bineînţeles, venit pe lume-n perioada când  formaţia The Monkees cu piesa “I’m a believer” încântau. Cam atât fiindcă de acu-ncolo mă veţi cunoaște prin cele de mine prezentate în site-ul de faţă. Sper să recepţionaţi deschis pozitivul din proiecţia interiorului meu. 🙂 Iubesc Clujul!

Xaba

Aboslvent la Universităţii de Arte și Design din Cluj, secţia Sculptură, am virat către designul de brand, identitatea vizuală a firmelor fiind ceea ce caracterizează activitatea firmei pe care o conduc și unde sunt CEO și director de creaţie: Dexign, agenţie design de brand Admin al acestui blog, grafician la egalitate cu Mirela, sper ca ințiativa echipei, împreună cu colaboratorii să dea rezultale așteptate. Mă găsiţi și aici Xaba.
Facebook https://www.facebook.com/xabapete?fref=ts
Facebook https://www.facebook.com/clipedeclujpage/?fref=ts

12 comentarii

 1. avatar

  Succes!

 2. avatar
  mishulake

  Sarut mana fetelor, salutari baietilor ! Sa fie intr-un ceas bun ! Spor la treaba !

 3. avatar
  aA

  asa sa fie!

 4. avatar
  Maeiana

  Ce proiect frumos si util!Drum drept si bafta!

  • avatar

   Multumim, asa sa fie! Si sa ne mai intalnim cu bine aici! 🙂

 5. avatar

  Să fie într-un ceas bun!
  Colaboratoarea voastră din Mureș e mult prea plimbată prin România ca să scrie doar despre locul în care stă acum, așa că a început cu alt oraș, și anume, cu cel natal: Hunedoara. 🙂

 6. avatar

  Cred ca va fi o experienta interesanta, deci profitabila.
  Cum impartiti profitul ? Desigur, nu ma refer la bani, ci la onoruri.
  Succes !

 7. avatar

  Felicitări și urare de succes Clujenilor ! Inițiativă binecuvântată.Vecinul Turdean vă ține pumnii !

 8. avatar

  Mi-ati facut seara frumoasa!

  Faptul ca va citesc de ceva vreme, imi ofera certitudinea ca va fi un proiect de succes. In ultimul timp, v-am citit articolele de pe blogurile personale, asa ca sunt convinsa ca se va amplifica efectul pe care-l veti avea asupra cititorilor, mai ales ca acum veti lucra in echipa.

  Un lucru este cert! Design-ul e la superlativ! Intr-un cuvant, pe mine m-ati convins, inca de la inceput, asa ca va voi include in blogroll.

  • avatar

   Bine ai venit la noi, Gabriela! 🙂
   Se spune despre clujeni ca sunt primitori. Clujul este un oras frumos, echipa este formata numai din clujeni iubitori de Cluj, iar vizitatorii sunt pretuit!
   Iar daca designul este la superlativ, avem un motiv de mândrie in plus! Mulțumim si te asteptam la cat mai multe clipe de Cluj! 🙂

 9. avatar

  Vă mulțumim și vă așteptăm să citiți articolele noastre și să vă bucurați de fotografii! Încă odată, să fie într-un ceas bun! 🙂

Lasa un Comentariu