1911: lemn, 2011: alb sidefat

Deși nu e terminată arena, zeci de tineri vor să-și facă celebrele poze de nuntă în interiorul acesteia. Eh, nu se poate acum printre muncitorii care mișună în vederea finalizării lucrărilor dar în scurt timp, da. Mai precis începând cu 1 octombrie vor avea undă verde.

Avem în sfârșit un stadion “fercheș”. Am “tras” câteva poze și un scurt videoclip zilele trecute, vă invit să le vedeți mai jos pe tonurile cântecului “Sun in my pocket” , piesă aleasă de cei de la EA Sports pentru soundtrack-ul jocului “FIFA 2012 “

LOCNVILLE – Sun In My Pocket (Abe Clements Remix) by Napocelu

28 august 2011
13 august 2011

28 august 2011

28 august 2011

13 august 2011

28 august 2011

Să fiu-n temă cu titlul, în 1911 când a fost inaugurat Stadionul Orașului avea-n componență o tribună construită din lemn cu o capacitate de 1500 locuri. În 1960 tribuna din lemn a fost mutată la Câmpia Turzii (județul Cluj). 1961: un alt stadion îi ia locul (Stadionul Municipal redenumit mai târziu Stadionul Ion Moina) și demolat în 2008.

Acum? În acest moment, noul stadion Cluj Arena e aproape finalizat, este un proiect al Consilului Județean Cluj la un cost de aproape 40 milioane euro. Ei bine, “e cool”: omologat la categoria Elite, cu 30.000 de locuri, 360 de reflectoare dispuse circular pe acoperiș de 2000 de lucși, două tabele afișaj Philips de 60 metri pătrați fiecare, care vor afişa nu doar scorul ci și imagini iar “drept covor”: gazon nemțesc! Materialul învelitorii alb sidefat cu irizații aurii, a fost fabricat în Finlanda și prelucrat în Germania, un material ce-și schimbă culoarea în funcție de unghiul din care este privit. Scaunele sunt identice cu cele de pe Allianz Arena, de culoare gri închis și gri deschis iar gazonul cumpărat din Germania este prevăzut cu sistem de încălzire realizat în Danemarca, cu senzori și multe altele.

“Fercheșă” arenă, mă repet. Lucrările au fost efectuate de un consorțiu transilvănean. Anul viitor se va termina și complexul sportiv din apropiere, va fi similar cu cel din parcul Olimpiapark – München. A fost inaugurată deja sala de conferințe, una dintre cele mai moderne din Europa. La 1 octombrie, Cluj Arena își va deschide porțile publicului iar grand opening-ul va fi pe data de 8 octombrie cu Scorpions! Biletele și programul concertelor din 8 și 9 octombrie, le găsiți aici, apasă pe: Grand Opening .

Dragilor, ar fi mai fi și altele de laudă dar aș abuza de timpul vostru așa că îi aștept cu nerâbdare pe cei de la Scorpions și vă scriu: toate cele bune să vă-nconjoare și vă las să comentați pe notele celor de la Scorpions:

Scorpions – You and I by filimon-alexandru-arthur

36 comentarii

 1. avatar

  După cele de mai sus, ce ai putea comenta? Aştept finala Cupei României, jucată între U şi CFR!

  • avatar
   Napocel

   Exact! 😀
   A obtinut si CFR Cluj dreptul de a juca pe noul stadion; ieri aflat-am.

  • avatar

   Am înţeles că este stadionul oraşului. Deci, este normal.

 2. avatar

  Felicitari pentru poze. Putem fi mandrii de ce avem aici. Cu un marketing inteligent de atragere a familiilor pentru petrecerea timpului liber intr-un mod placut poate face casa plina la fiecare eveniment.

  • avatar
   Napocel

   Mulțumesc frumos dragă Xaba pentru apreciere. Da, întradevăr casa va fi plină cu un marketing bine pus la punct iar acei bani vor fi foarte bineveniți Clujului. Eu cred că așa va și fi. În special după regionalizare. Doamne dă! 🙂

 3. avatar

  avem si noi arena nationala dar p-asta cu poze de nunta n-am auzit-o 🙂 de ce as vrea sa-mi fac poze de nunta acolo??!! ciudat 🙂

  • avatar
   Napocel

   🙂 Dimpotrivă, vei găsi pe net multe poze cu tinere cupluri, făcute la Național Arena.
   Aici, sunt mulți care vor să pozeze în diverse locații din Cluj (Grădina botanică, Parcul Central, Cetățuie etc.) iar acum cu noua arenă, locațiile s-au-nmulțit. Dacă el și ea sunt microbiști, normal că vor dori poze de nuntă-n preajma arenei. 🙂 Nu-mi pare ciudat deloc. 🙂

  • avatar

   Pentru Rokssana: Este la modă să faci poze de nuntă în cele mai pitoreşti ori năstruşnice locuri. Am întâlnit perechi echipaţi de nuntă în Cheile Turnulor şi în Cheile Turzii, la mănăstiri, pe drum de munte … Este normal pentru că ziua nunţii trebuie să fie o zi de neuitat şi prin cadrul în care se face fotografia. Ceea ce-ţi doresc şi ţie!

 4. avatar

  Napocel, felicitari, pozele sunt de o calitate super si foarte bun unghiul de fotgrafiere. Avem, avem Arena si suntem cei mai tari! Esti un artist fotoigraf, pe langa ca esti un maestru al sunetului! O duminica frumoasa! 🙂

  • avatar
   Napocel

   Mulțumesc frumos Mirela. 🙂 Suntem cei mai tari de acum! Meritam asta!
   O seară minunată vă doresc 🙂

 5. avatar

  Frumoasă compararea în timp.

  • avatar
   Napocel

   Mulțumesc dragă Zamfir.

 6. avatar
  miron carmen

  nu pot decat sa ne umflam piepturile de mandrie citadina:P
  din nou cluju e cel mai tare!!!!!!!!!!:D
  si………..i love scorpions:P, but i don’t loose control:)))))))))))))

  • avatar
   Napocel

   Poate nu te vad la Scorpions! 😀

 7. avatar

  Avem stadion la nivel european, rezultate mai lipsesc acum! 😀 Apropos, Napocel, cu ce echipa tii, cu U Cluj sau cu CFR Cluj

  • avatar
   Napocel

   În funcție de stare, cu ambele țin dar nici chiar tare. Nu-s microbist-nflăcărat. 🙂

 8. avatar

  Frumoasa realizare, felicitari voua clujenilor ! Si ai facut niste poze superbe, parca vad totul pe viu, nici nu trebuie sa mai merg la inaugurare :))

  • avatar
   Napocel

   🙂 Multumim

 9. avatar
  Dinu

  Eu cred ca un stadion de o asemenea ținută este absolut necesar, dacă vrem să corelăm ambițiile din fotbalul clujean cu performanțele.

  • avatar
   Napocel

   Exact și ar fi fost bine să-l fi avut mai demult.

 10. avatar

  Sper ca la gazonul acestui stadion n-a lucrat aceasi firma de smenari ca la National Arena.

  • avatar
   Napocel

   Doamne feri

 11. avatar
  pia suciu

  Haide U! Bravo Napocel,foarte fain articolul! 🙂

  • avatar
   Napocel

   Multumesc frumos Pia

 12. avatar

  Ah, şi la final, melodia mea preferată de la cei de la Scorpions. Mulţumesc :*

  • avatar
   Napocel

   Si eu multumesc foarte frumos ca ne-ai trecut pragul draga Grapefruits! *
   Au concertat Scorpions deja aici pe noul stadion, a fost superb!

 13. avatar

  Arata bine Cluj Arena!Sper ca clujenii si nu numai sa aiba grija de ea, mi-e teama sa nu faca stricaciuni la cate-un meci, asa zisii suporteri!
  Faine poze!

  • avatar
   Napocel

   Să sperăm că va fi-ngrijit și iubit.
   Mulțumesc Gabi. Dacă ai lumină și răbdare pozele ies bine.

 14. avatar
  Pia Suciu

  Napocel….? Sala Polivalenta cand o imortalizezi? 😉

Trackbacks & Pingbacks

 1. Mâini « Gabriela Elena
 2. Poveste de vis (47) « Teo Negură
 3. Time .. I need more time…. « androxa
 4. Rebrenduire | Caius
 5. Anexă la o fotografie (pentru mârtanul din viaţa mea) « VeroVers
 6. Ajutor!!! « Link-Ping
 7. Ruşinică!!! | VERONICISME

Lasa un Comentariu