La mulți ani, Clipe de Cluj!

Azi se împlinesc 6 ani de la lansarea blogului Clipe de Cluj!
La mulți ani Mirela PeteAlexandru-Arthur Filimon și Csaba Pete Xaba, sau echipei ”Clipelor de Cluj”!
La mulți ani cititorilor blogului Clipe de Cluj, paginii facebook Clipe de Cluj, vizitatorilor și prietenilor Clipelor de Cluj! 🙂
Iată prima postare de pe Clipe de Cluj!

Clipe de Cluj este un blog inițiat de Alexandru Arthur Filimon (Napocel), Mirela Pete și  Xaba Pete. S-a lansat în Blogosferă azi, 6 aprilie 2011, fiind un blog care se adresează  clujenilor și celor care iubesc Clujul, prietenilor din lumea întreagă, dornici să afle noutăți și să cunoască frumusețea și importanța acestui oraș.
Vă vom prezenta tot ce merită să fie cunoscut și apreciat, văzut, îndrăgit, explicat, povestit și ilustrat din orașul nostru, respectiv Cluj-Napoca, dar și din împrejurimi (județul Cluj).
Pe acest blog se va scrie despre Cluj și despre vizitatorii Clujului.
Singurii care postează articole și fotografii pe Clipe de Cluj vor fi cei trei inițiatori și admini ai blogului, numiți mai sus.
Facebook https://www.facebook.com/clipedeclujpage/?fref=ts

Clipe de Cluj vă urează bun venit și vă informează că editarea articolelor, moderarea și răspunsul la comentarii va fi făcut de Mirela, Napocel și Xaba, cu titulatura comună ”Clipe de Cluj”.
Să fie într-un ceas bun!

Teatrul national

Teatrul national

Echipa blogului Clipe de Cluj 

Mirela Pete

Unii mă cunoașteţi de pe Mirela Pete.Blog, casa mea virtuală, unde am înființat Clubul Condeielor Parfumate, deja cunoscut în Blogosferă. Absolventă a Universităţii de Artă și Design din Cluj-Napoca, masterat în arte textile, imprimeuri. Momentan sunt graphic-designer și ilustrator de carte la firma soţului noastră Dexign agenţie design de brand, unde am bucuria să mă întâlnesc zilnic cu creaţia artistică. Ca ilustrator de carte, mă găsiți în librării sau pe pagina de facebook. Îmi iubesc orașul, bucurându-mă că ne-a venit ideea unui loc frumos, numit Clipe de Cluj.

Blog:  http://mirelapete.dexign.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/mirela.pete

FB Cărți ilustrate de Mirela Pete  https://www.facebook.com/C%C4%83r%C8%9Bi-ilustrate-de-Mirela-Pete-625572694202822/?fref=ts

Napocel sau Tury:

Mulţi m-aţi citit pe NAPOBLOGHIA. Acum am Blog de Tury. Sunt vesel, îmi impun veselia, încerc să-nveselesc lumea, sunt clujean bineînţeles, venit pe lume-n perioada când  formaţia The Monkees cu piesa “I’m a believer” încântau. Cam atât fiindcă de acu-ncolo mă veţi cunoaște prin cele de mine prezentate în site-ul de faţă. Sper să recepţionaţi deschis pozitivul din proiecţia interiorului meu. 🙂 Iubesc Clujul!

Xaba

Aboslvent la Universităţii de Arte și Design din Cluj, secţia Sculptură, am virat către designul de brand, identitatea vizuală a firmelor fiind ceea ce caracterizează activitatea firmei pe care o conduc și unde sunt CEO și director de creaţie: Dexign, agenţie design de brand Admin al acestui blog, grafician la egalitate cu Mirela, sper ca ințiativa echipei, împreună cu colaboratorii să dea rezultale așteptate. Mă găsiţi și aici Xaba.
Facebook https://www.facebook.com/xabapete?fref=ts
Facebook https://www.facebook.com/clipedeclujpage/?fref=ts

Le mulțumim cititorilor care ne-au transmis urări! Iată trei dintre ele!

”La mulți ani membrilor echipei, felicitări pentru munca lor făcută din pasiune, drag de orașul natal și doritori de-a face cunoscut lumii ceea ce e frumos, important și bun în orașul lor”! (Alexandrina Italina, Cluj-Napoca)

”La Multi Ani, Clujenilor! 
Sa aveti liniste, bunastare, pace si întelegere!
Iubesc Clujul tare de tot si nu e vizita in Ro fara sa nu vin la Cluj!  (Ella, blogger, Olanda)

”La Mulți Ani, ”Clipe de Cluj”! Mult succes în activitatea viitoare!” (Zinaida Strinu, blogger, București)

 


2 comentarii

  1. avatar

    La mulţi ani, cu multe succese!

Lasa un Comentariu