lulius Parc Cluj

lulius Group ne oferă un spaţiu verde amenajat după standarde moderne, similar cu cele din marile oraşe europene, fiind o oază de relaxare şi deconectare în natură. Cei 10.000 mp de gazon pentru trafic intens, pietonal suspendat deasupra lacului, pistă pentru ciclism şi pentru alergare, alei de promenadă şi spaţii de relaxare echipate cu bănci reprezintă exact ceea ce are nevoie omul pentru a scăpa de aglomerație și poluare.
lulius Parc nu e cel mai mare din Cluj, dar e locul perfect pentru o ieșire spontană, care poate dura o oră sau o…zi! Găesști aici și înghețată thailandeză, făcută pe loc din ingrediente exclusiv naturale și fără zahăr, sănătoasă și bună!  Îți poți savura cafeaua pe pontonul lacului, poți citi o carte la umbra unei sălcii, îți poți depăși limitele la o alergare în jurul lacului sau dacă ești o persoană romantică, nimic nu se compară cu o plimbare la apusul soarelui.
Se pot urmări concerte în aer liber pe scena special amenajată, se poate face sport sau , după o sesiune de cumpărături la mall,  gazonul special amenajat te așteaptă pentru o plimbare sau o binemeritată odihnă, pe iarbă sau pe băncile de lângă lac sau de pe alei. O mare atracție sunt rățuștele care cuibăresc lângă lac și se bălăcesc toată ziua, încântându-ne cu drăgălășenia lor.
Noi am ales dimineața, fiind mai puțin aglomerat și aerul mai bun și proaspăt.
Fotografiile sunt făcute de Mirela Pete.

 

6 comentarii

 1. avatar

  Beautiful! Tu stii ca eu iubesc dint tot sufletul Clujul! De fapt toata regiunea aceea are radacini puternice în inima mea! Chiar visez ca poate o data vom veni sa locuim acolo … Pana unci visez cu ochii deschisi!:D Multumesc pentru postare, Mirela draga!
  Intr-o zi torida de vara cred ca este superb sa stai sa visezi în acea oaza verde!
  Imbratisari cu drag!

  • avatar

   Da, știu! Și eu iubesc Amsterdamul tău 😛 și sper să facem o excurie cât mai curând! 🙂
   E superb, vremea e bună și orașul curat și frumos! 😉 🙂
   Îmbrățișări dragi! 🙂

 2. avatar

  Ce locusor frumos <3!!!
  Minunat :D.

 3. avatar

  Superb parc!
  Avem si in Bv cateva parcuri frumoase dar… mai au pana la nivelul celui prezentat de tine.
  Cel de la Noua aduce, cumva, cu acesta, dar e cam departe de mine. 🙂
  Weekend frumos iti doresc!

  • avatar

   Brașovul e superb, are împrejurimi minunate! Clujul e mai îngrijit! Te așteptăm cu drag! 🙂

Lasa un Comentariu