Despre noi

Blogul Clipe de Cluj

 

Clipe de Cluj este un blog inițiat de Mirela Pete, Alexandru Arthur Filimon (Napocel) și  Xaba Pete. S-a lansat în Blogosferă în 6 aprilie 2011, fiind un blog care se adresează  clujenilor și celor care iubesc Clujul, prietenilor din lumea întreagă, dornici să afle noutăți și să cunoască frumusețea și importanța acestui oraș.
Vă vom prezenta tot ce merită să fie cunoscut și apreciat, văzut, îndrăgit, explicat, povestit și ilustrat din orașul nostru, respectiv Cluj-Napoca, dar și din împrejurimi (județul Cluj).
Pe acest blog se va scrie despre Cluj și despre vizitatorii Clujului.
Singurii care postează articole și fotografii pe Clipe de Cluj vor fi cei trei inițiatori și admini ai blogului, numiți mai sus.

Facebook https://www.facebook.com/clipedeclujpage/?fref=ts

Clipe de Cluj vă urează bun venit și vă informează că editarea articolelor, moderarea și răspunsul la comentarii va fi făcut de Mirela, Napocel și Xaba, cu titulatura comună ”Clipe de Cluj”.
Să fie într-un ceas bun!

Echipa Clipelor de Cluj

Mirela Pete

Unii mă cunoașteţi de pe Mirela Pete.Blog, casa mea virtuală, unde am înființat Clubul Condeielor Parfumate, deja cunoscut în Blogosferă. Absolventă a Universităţii de Artă și Design din Cluj-Napoca, masterat în arte textile, imprimeuri. Momentan sunt graphic-designer și ilustrator de carte la firma soţului noastră Dexign agenţie design de brand, unde am bucuria să mă întâlnesc zilnic cu creaţia artistică. Ca ilustrator de carte, mă găsiți în librării sau pe pagina de facebook. Îmi iubesc orașul, bucurându-mă că ne-a venit ideea unui loc frumos, numit Clipe de Cluj.

Blog:  http://mirelapete.dexign.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/mirela.pete

FB Cărți ilustrate de Mirela Pete  https://www.facebook.com/C%C4%83r%C8%9Bi-ilustrate-de-Mirela-Pete-625572694202822/?fref=ts

 

 

Napocel sau Tury:

Mulţi m-aţi citit pe NAPOBLOGHIA. Acum am Blog de Tury. Sunt vesel, îmi impun veselia, încerc să-nveselesc lumea, sunt clujean bineînţeles, venit pe lume-n perioada când  formaţia The Monkees cu piesa “I’m a believer” încântau. Cam atât fiindcă de acu-ncolo mă veţi cunoaște prin cele de mine prezentate în site-ul de faţă. Sper să recepţionaţi deschis pozitivul din proiecţia interiorului meu. 🙂 Iubesc Clujul!

despre noi

 

 

Xaba

Aboslvent la Universităţii de Arte și Design din Cluj, secţia Sculptură, am virat către designul de brand, identitatea vizuală a firmelor fiind ceea ce caracterizează activitatea firmei pe care o conduc și unde sunt CEO și director de creaţie: Dexign, agenţie design de brand Admin al acestui blog, grafician la egalitate cu Mirela, sper ca ințiativa echipei, împreună cu colaboratorii să dea rezultale așteptate. Mă găsiţi și aici Xaba.

Facebook https://www.facebook.com/xabapete?fref=ts
Facebook https://www.facebook.com/clipedeclujpage/?fref=ts